Drömmer om ett nytt badrum

badrumsmöbelMitt badrum är inte fult eller så, men jag skulle ändå gärna göra om det. Fast egentligen skulle jag vilja att det var större. De planer för badrum som jag har passar nog bättre in i ett badrum i mitt framtida hus. Jag har en bild av hur mitt drömhus ser ut, och där går badrummet i vitt och svart. Jag älskar verkligen kombinationen av vitt och svart, eller i alla fall vitt och mörkt. Det ser så fräscht ut. Med kakel kan man också göra snygga mönster.

Det finns hur mycket inspiration som helst på nätet och jag brukar spara bilder på sådant som jag tycker är snyggt så att jag har lite att gå efter den dagen jag faktiskt köper ett hus och börjar renovera. Förhoppningsvis ser badrummet ut så som det gör i mina tankar, men jag antar att man får anpassa sig lite. Ibland kan jag inte låta bli att spana lite på badrumsmöbler online. Det finns ju en massa fint och det är också lite roligt att se vilka prisklasser som finns. Inte för att det är aktuellt än men det skadar inte att vara förberedd.

När jag väl köper ett hus så kommer jag kanske inte att köpa det värsta renoveringsobjektet, men jag vill inte heller lägga onödiga pengar på någon annans renovering eftersom jag vet att jag kommer att vilja göra om efter hur jag själv vill ha det. Huset kan vara fint och fräscht men jag kommer ändå vilja renovera själv för att få det till mitt hus. Det är så mycket jag vill!

Kommentera