Jag är tillbaka!

Hej lilla bloggen, det var inte igår! Det blir så ibland, att man helt enkelt glömmer bort att blogga en vecka eller två, och sen en vecka eller två till. Till slut har det gått över ett år och inget bloggande har det blivit. Konstigt nog finns världen fortfarande här fastän jag inte har delat med mig av min visdom. Det är en hel del som har hänt sedan senast och det kommer jag nog att skriva om i framtiden, men till att börja med så ska jag skriva om här och nu, och vad som jag för tillfället sysslar med.

En väldigt speciell present
Det mest spännande jag gjort på senaste tid är att köpa en present, en födelsedagspresent, till min bror. Han är jägare och jag har länge försökt komma på en bra present till honom. Något som både passar honom och som är roligt. Så vad köpte jag? Jägare är ju kända för att ha med sig fickpluntor att ha dryck i. Så jag köpte en sådan till honom. En gigantisk fickplunta som rymmer 1,9 liter. Kanske lite tung, men han kommer definitivt att ha att dricka hela dagen! Och japp, han tyckte det var en kul present. 🙂

Kommentera