Om mig och bloggen

Hej! Mitt namn är Cecilia och det är jag som bloggar här. Jag är en levnadsglad kvinna mellan 20 och 30 som älskar mat, inredning och träning. Det låter nästan som att jag skriver en kontaktannons nu, men även om jag inte gör det är snygga och händiga karlar självklart välkomna att höra av sig…! Jag är singel med andra ord, så nu vet ni det. Jag bor i en lägenhet i Skövde och där trivs jag väldigt bra, men en av mina största drömmar är att få flytta till ett hus. Att få inreda mitt eget hus vore verkligen underbart, men så länge får jag nöja mig med att göra det jag kan i min lilla bostadsrätt. När jag har rätt möjligheter och förutsättningar och förhoppningsvis har hittat Mr. Right så hoppas jag att jag hittar mitt drömhus!

För mig är mat livet. Jag älskar att laga mat och jag älskar att äta mat. Det innefattar förstås också allehanda desserter, bakverk och annat gott. Jag drömmer lite om att öppna en egen restaurang, men slumpen gjorde att jag hamnade som expedit i en affär som säljer barnkläder och där trivs jag väldigt bra. Så någon restaurang tror jag inte att det blir. Inte än på ett tag i alla fall. Barn är förresten också något jag längtar efter. Jag har många drömmar, en del är galna och kommer förmodligen inte att uppfyllas, men jag hoppas att jag hinner med att uppfylla så många som möjligt under mitt liv!

Min kärlek till mat gör att jag också måste ha en kärlek till träning. Det går nämligen hand i hand om man ska kunna tillåta sig att njuta av mat så som jag gör. Om jag inte tränade skulle jag rulla fram! Så jag har lärt mig att både tycka om mat och träning, och när man väl börjar träna på riktigt är det faktiskt svårt att sluta. Träning ger ju en massa endorfiner och annat som man blir glad av och man blir också mycket piggare och starkare, så när jag inte tränar så saknar jag det verkligen. Det känns i hela kroppen. Men nu ska jag sluta babbla. Följ bloggen om nu vill höra mer!

/Cecilia