Shoppat inredning

soffbordetJag älskar att shoppa inredning. Det är verkligen något av det bästa som finns att gå omkring i en inredningsbutik eller titta på inredningssajter på nätet. Jag är som ett barn i en godisaffär skulle man kunna säga. Om jag kunde skulle jag köpa hur mycket som helst, men tyvärr går inte det. För det första har jag inte råd och för det andra skulle jag inte ha plats för allt. Man får bara plats med en viss mängd prylar i en lägenhet. Den dagen jag köper ett hus kommer jag att vara överlycklig!

Om jag skulle beskriva min stil när det gäller inredning så skulle jag nog säga modern. Jag gillar stilrena saker och jag skulle vilken dag som helst flytta in i en inredningskatalog. För mycket plotter är inte alls min stil, jag gillar mer rena och raka linjer. Färg får det gärna vara, men då ska det vara väl uttänkt och snyggt matchat. IKEA-katalogen är min bibel, men jag handlar från flera olika ställen. Jag använder mer IKEA-katalogen som inspiration och sedan plockar jag det jag tycker om och ger det samtidigt en liten personlig touch.

Idag tog jag en tur på stan och passade givetvis på att slinka in i några inredningsbutiker. Och det slank givetvis ner några prylar i shoppingpåsen också. Det blev en snygg ljuslykta, en duk till soffbordet och några doftljus. Jag tycker om när hemmet luktar gott och favoritdoften är vanilj. Ljus är ju mysigast på hösten och vintern, men de ger faktiskt lite doft även om man inte tänder dem!

Kommentera